Verhuur van onze spullen.

Veel van de spullen die wij zelf gebruiken hebben wij in ons eigen beheer. Als we de spullen niet gebruiken, kunnen spullen ook worden verhuurd. Zo verhuren wij:

  • Tent van 6 bij 12 meter
  • Bardelen
  • Wc wagen
  • Statafels
  • Verlicht snoerend

Kijk hier onder voor meer informatie over onze spullen. Mocht er wat voor je bij zitten neem dan contact met ons op via info@tiedzat.nl

Tent 6 bij 12

Verhuur van de tent

De tent van 12 bij 6 meter is een ideale keuze voor iedereen die een feestje of familiedag wil organiseren. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een gezellige bijeenkomst, deze tent biedt voldoende ruimte voor al uw gasten. Het huren van deze tent maakt uw evenement compleet en zorgt voor een gezellige en comfortabele sfeer.

Bij het huren van deze tent, is het belangrijk om te weten dat er twee leden van Tiedzat aanwezig zijn bij het opzetten en afbreken ervan. Zij zorgen ervoor dat de tent op de juiste manier wordt opgebouwd en veilig is voor gebruik. Het opzetten van een tent van dit formaat vereist namelijk de nodige kennis en ervaring, dus u kunt erop vertrouwen dat het team van Tiedzat dit professioneel en vakkundig zal aanpakken.

De tent is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende ruimte voor tafels, stoelen en andere benodigdheden. Ook is er voldoende ventilatie mogelijk zodat het niet te warm wordt in de tent. U kunt de tent naar eigen wens inrichten en decoreren om de gewenste sfeer te creëren.

Deze tent is geschikt voor allerlei soorten evenementen en biedt plaats aan vele gasten. Of u nu een groot familiefeest organiseert of een bedrijfsbijeenkomst, deze tent is altijd een goede keuze.

Kortom, de tent van 12 bij 6 meter is een perfecte keuze voor iedereen die een feestje of familiedag wil organiseren. Met de hulp van Tiedzat kunt u ervan op aan dat de tent veilig en professioneel wordt opgebouwd en afgebroken. Huur deze tent en maak uw evenement compleet!

Verhuur bar

Een twee bar delen zijn een ideale keuze voor thuisfeestjes of evenementen waarbij drankjes geserveerd moeten worden. Elke bar heeft twee koeldelen en een flessennest om je drankjes koel en georganiseerd te houden. Met een breedte van 1,65 meter per stuk zijn deze bars compact genoeg om gemakkelijk op te slaan, te transporteren en op te zetten op elke locatie.

Wat deze twee bar delen uniek maakt, is dat ze apart van elkaar kunnen worden gebruikt of samen kunnen worden gekoppeld om één grote bar te vormen. Dit is handig voor feestjes met veel gasten, waarbij meerdere bars nodig zijn om iedereen snel en efficiënt van drankjes te voorzien. Of gewoon lekker zelf serves.

Tent en Bardelen
tiedzat-carnaval

Wc Wagen

 Onze wc  wagen kan dan uitkomst bieden voor een evenement of feestje thuis.

De wcwagen biedt zowel dames als heren de nodige faciliteiten. Bij de dameskant zijn er drie toiletten en een wasbakje aanwezig, elk toilet voorzien van wc-papier en een toiletborstel. Aan de herenkant zijn er drie pisbakken en een gewoon toilet aanwezig, ook voorzien van wc-papier en een toiletborstel.

Sta tafels & Verlichting

Een leuk feestje in gedachten maar heb je eigenlijk een aantal statafels nodig ? Geen probleem wij hebben 6 statafels in ons bezit die we ook verhuren.

We hebben ook 2 lichtsnoeren voor de verhuur. Verlicht uw tuin, terras of party tent met onze lichtsnoeren n creëer een gezellige sfeer!

Lichtsnoer, Verlichting in de verhuur